dimarts, 14 de juny de 2016

MALETA LLUM Art&Escola

Aquests últims dies de Juny tots eles alumnes d'infantil hem gaudit d'un taller de la llum, amb la Maleta Pedagògica ART+ESCOLA+LLUM, facilitada per ACVic. 

Us expliquem com hem portat a terme l'activitat ja que ens hem oprganitzat de tal manera que tots i totes n'hem pogut gaudir:Per a començar  hem deixat gaudir als alumnes d’un mini espectacle de llum i color on la màgia i la música acompanyava cada moviment, tot utilitzant les figures de la maleta pedagògica.
Seguidament, en un ambient de màgia hem convidat als alumnes a descobrir què hi havia dins una capsa. Els hem deixat uns mini lots que es poden posar als dits i han pogut iluminar els globus que hi ha dins la capsa. Segons el color de la llum i el color del globus, aquest es veia d’un color o un altre.
Seguidament han experimentat lliurement amb  la llum blanca, vermella, groga i blava, i han pogut comprovar com de la barreja d’aquestes s’esdevenen els colors secundaris.

Es tracta d’una experimentació lliure amb el cos, amb les figures i amb els globus.


Finalment, hem acabat l’activitat  convidant els alumnes a relaxar-se tot gaudint també d’un espectacle visual i musical.CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LES FOTOS DEL TALLER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada